Hvorfor ikke lage noe ekstra godt av grynene eller müslien. Kanskje en dessert eller sjokoladeboller laget av havregryn – perfekt på festen! Her har du noen flere oppskrifter som vi håper skal kunne inspirere deg.
Disse granolakoppene er perfekte når du vil gjøre litt ekstra stas på frokosten – for eksempel når du inviterer til brunsj. Lager du granolakoppene klare dagen i forveien, kan du fylle dem og spise som frokost i farta.
Hva smaker vel bedre enn hjemmelagde sjokoladeboller med kokos? Sykt enkelt å blande sammen og spise, og en garantert hit blant både store og små!
Hva er vel enklere og bedre å lage til festen enn egne sjokoladeboller! Enkle å variere i både farge og form. Sjokoladeboller egner seg utmerket til frysing, hvis du vil lagre dem litt lenger.
En klassisk smuldrepai med havregryn, med fantastiske smaker av kanel og kardemomme. Havren gir ekstra smak og herlig tyggemotstand!
Spis en hjemmelaget bar etter treningen, enkel å lage med naturlig sødme fra dadlene og rund og fin smak fra kokosoljen.
Herlig gode små lekkerbiskener med en rund smak av peanøttsmør og naturlig sødme fra dadler. Prøv å rulle rawfood-bollene i chiafrø for å få en ny og god smak!
Et herlig mellommåltid eller desserter for to, med en smak av sitron og bringebær.
Kjempegode pannekaker som er naturlig søtet med banan og fulladet med protein fra havre, cottage cheese og egg.
Bak verdens enkleste og beste muffins av blåbærmüsli og banan.
Farlig gode sjokolademuffins der sødmen kommer fra honning og banan i stedet for sukker. Havregryn og egg gjør at proteininnholdet ligger høyt, og gjør disse muffinsene perfekte hvis du er sugen på noe godt etter treningen eller som mellommåltid.
Havrepannekaker er en sunnere variant av vanlige pannekaker. Hvetemelet er byttet ut med havregryn, noe som gir mer vitaminer, mineraler, fiber og protein! Med Cottage Cheese eller revet eple på pannekaken i stedet for syltetøy, har vi et måltid som det knapt går an å sammenlikne med vanlige pannekaker rent ernæringsmessig.
Fantastisk gode havrepletter som er enkle å lage, og proppfulle med proteiner fra kvarg og egg. Server med ferske eller tinte bær og en klatt vaniljekvarg!
Sprø havrecookies med kvarg og peanøttsmør, naturlig søtet med honning. Mørk 70 % sjokolade gjør kakene enda bedre, og inneholder også en rekke sunne stoffer!
Herlige sjokoladeboller som er fri for både gluten og laktose. Smaksett dem med noen av våre forslag nedenfor, så blir de nesten som praliner!