Frokostmuffins med müsli, skinke og ost

Tips! Tilsett gjerne 1 ss finhakket oregano, gressløk eller litt vårløk i røra.

  • 35 min.
  • Ca. 14 stk.
INGREDIENSER
  • 3 dl AXA Gold energi müsli
  • 4 dl Regal Hvetemel 
  • 2 ts bakepulver 
  • 1⁄2 ts salt 
  • 3 1⁄2 dl melk 
  • 3 store egg 
  • 1⁄2 dl smør/margarin, smeltet 
  • 150 g gul ost, revet 
  • 150 g kokt skinke, i tynne strimler 

Topping: 

SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN

1. Ha de tørre ingrediensene, melk og egg i en foodprosessor. Kjør sammen til en litt glatt deig.

2. Rør inn 3⁄4 av ost og skinke.

3. Sett muffinsformer i et muffinsbrett, fordel røra (ca. 3⁄4 fulle former). Dryss over resten av ost og skinke, avslutt med litt müsli.

4. Stek på midterste rille, ved 180°C, 15-20 minutter, avhengig av hvor store muffinsformer du bruker.