Frokostmuffins med müsli, skinke og ost
Tips! Tilsett gjerne 1 ss finhakket oregano, gressløk eller litt vårløk i røra.
INGREDIENSER
- 3 dl AXA Gold energi müsli
- 4 dl Regal Hvetemel
- 2 ts bakepulver
- 1⁄2 ts salt
- 3 1⁄2 dl melk
- 3 store egg
- 1⁄2 dl smør/margarin, smeltet
- 150 g gul ost, revet
- 150 g kokt skinke, i tynne strimler
Topping:
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
1. Ha de tørre ingrediensene, melk og egg i en foodprosessor. Kjør sammen til en litt glatt deig.
2. Rør inn 3⁄4 av ost og skinke.
3. Sett muffinsformer i et muffinsbrett, fordel røra (ca. 3⁄4 fulle former). Dryss over resten av ost og skinke, avslutt med litt müsli.
4. Stek på midterste rille, ved 180°C, 15-20 minutter, avhengig av hvor store muffinsformer du bruker.