Proteinmuffins med sjokoladesmak

Farlig gode sjokolademuffins der sødmen kommer fra honning og banan i stedet for sukker. Havregryn og egg gjør at proteininnholdet ligger høyt, og gjør disse muffinsene perfekte hvis du er sugen på noe godt etter treningen eller som mellommåltid.

3,0/5 based on 5833 votes.
  • 25 minutter
  • 10 muffins
INGREDIENSER

2 dl AXA Store Havregryn
4 egg
1 dl kakao
1 klype salt
½ ts bakepulver
½ dl honning eller agave
2 ss kokosfett
1 most banan
1 dl melk
1 dl kokosflak

 

SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN

1. Miks havregrynene til mel.

2. Visp egg og honning. Tilsett havremel, kakao, salt, kokos og bakepulver.

3. Bland i en moset banan og melk.

4. Hell røren i muffinsformer. Stekes i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter.

5. Nyt.