Granola cups med yoghurt og bær

Disse granolakoppene er perfekte når du vil gjøre litt ekstra stas på frokosten – for eksempel når du inviterer til brunsj. Lager du granolakoppene klare dagen i forveien, kan du fylle dem og spise som frokost i farta.

  • 30 min.
  • 4 porsjoner
INGREDIENSER
  • 3 dl AXA Granola Eple & Rosin
  • 1 dl honning
  • 1 ss smeltet smør eller margarin
  • 1,5 dl yoghurt
  • Bær og frukt etter ønske
  • Solsikkefrø
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Bland sammen AXA Granola Eple & Rosin, honning og smør eller margarin i en liten bolle.
  3. Fordel granolablandingen i 4 muffinsformer, og trykk ned på midten så du får en koppform.
  4. Stek midt i ovnen i 10 minutter. La granolakoppene avkjøles helt før du tar de ut av formen.
  5. Fyll granolakoppene med yoghurt og bær, og dryss over litt solsikkefrø.