Havresmuldrepai med eple og kanel

En klassisk smuldrepai med havregryn, med fantastiske smaker av kanel og kardemomme. Havren gir ekstra smak og herlig tyggemotstand!

3,3/5 basert på 1832 stemmer.
  • 40 minutter
  • 8 portioner
INGREDIENSER

3-4 epler
1 ts kanel
½ ts kardemomme
4 ss strøsukker
1 ½ dl AXA Store Havregryn
1 ½ dl hvetemel
½ dl strøsukker
125 g smør

SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN

1. Skjær eplene i skiver. Bland epler, kanel, kardemomme og sukker i en ovnsfast form.

2. Bland havregryn, hvetemel og sukker i en bolle.

3. Legg i smøret, skåret i biter, og arbeid sammen til en smuldrete deig.

4. Fordel deigen over eplene.

5. Stekes midt i ovnen ved 225 grader i ca. 20 min.