Muffins
Knallgode, mettende havremuffins! Litt havregryn, et skrukkete eple, en rest med kremost og gulerøtter blir gode og saftige muffins
INGREDIENSER
- 1 egg
- 1 dl vaniljeyoghurt
- 4 ss nøytral olje
- 1 dl AXA Bjørn Lettkokte havregryn
- 1 dl havremel laget av store havregryn fra AXA Bjørn
- 1 ts bakepulver
- 2 ts kanel - eller mer om du elsker kanel
- 2 gulrøtter - raspet
- 1 eple - raspet
- To never med valnøtter kuttet i biter. Vend inn i røren og strø noen på toppen før du steiker muffinsene. Valnøttene gir supergod smak.
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
1. Rør alt sammen. Hell i muffinsformer. Sett i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter. Kjøl av.
2. TOPPING: (Denne kan du droppe. Muffinsene er god uten topping også!)
- Kremost
- Melis
- Rør sammen og smak til slik du liker den. Mer melis betyr søtere topping.
- Rasp litt gulrot og strø helt på toppen.