Muffins

Knallgode, mettende havremuffins! Litt havregryn, et skrukkete eple, en rest med kremost og gulerøtter blir gode og saftige muffins

  • 35 min.
  • Til 8 muffins
INGREDIENSER
  • 1 egg
  • 1 dl vaniljeyoghurt
  • 4 ss nøytral olje
  • 1 dl AXA Bjørn Lettkokte havregryn
  • 1 dl havremel laget av store havregryn fra AXA Bjørn
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ts kanel - eller mer om du elsker kanel
  • 2 gulrøtter - raspet
  • 1 eple - raspet
  • To never med valnøtter kuttet i biter. Vend inn i røren og strø noen på toppen før du steiker muffinsene. Valnøttene gir supergod smak. 
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN

1. Rør alt sammen. Hell i muffinsformer. Sett i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter. Kjøl av. 

2. TOPPING: (Denne kan du droppe. Muffinsene er god uten topping også!)

  • Kremost
  • Melis
  • Rør sammen og smak til slik du liker den. Mer melis betyr søtere topping. 
  • Rasp litt gulrot og strø helt på toppen.