Granola frokostbar med jordbær og solsikkekjerner
Tips! Du kan bruke hvilken AXA Granola du vil - så finner du din favoritt!
INGREDIENSER
- 150 g AXA Granola Jordbær & solsikkekjerner, eller annen AXA Granola
- 100 g Regal Hvetemel
- 2 ss lyst brunt sukker (Demerara)
- 120 g smør/margarin, smeltet
- Ca. 6 ss jordbær- eller bringebærsyltetøy
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
1. Bland sammen de tørre ingrediensene og smeltet smør.
2. Fordel 3⁄4 av blandingen i en kledd liten langpanne (20x30 cm).
3. Fordel syltetøy over, dryss over resten av blandingen.
4. Stek på midterste rille, ved 180°C, ca. 25 min. Dryss gjerne over litt ekstra granola rett etter steking (slik at det fester seg i syltetøyet) for ekstra krønsj. Avkjøl minst en time, gjerne natten over før du skjærer i barer. Oppbevares kjølig.