Havrebarer

Tips! Her kan man fint variere med andre typer frø, nøtter og tørket frukt. Pakk inn en og en bar i plastfilm og oppbevar kjølig.

  • ca. 12 stk.
INGREDIENSER
  • 4 dl AXA Lettkokte Havregryn
  • 350 g peanøttsmør
  • 100 g Golden sirup (evt. honning)
  • 3 ss gresskarkjerner
  • 2 ss sesamfrø
  • 3 ss solsikkekjerner
  • 100 g tørket mango, i små terninger
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
  1. Kle en brødform (ca. 1 1⁄2 l) med bakepapir.
  2. Ha peanøttsmør og sirup i en kjele, varm opp til rett under kokepunktet.
  3. Rør inn resten av ingrediensene, hold gjerne av litt til topping (ca. 2 ss).
  4. Fordel blandingen i formen, trykk godt sammen, dryss over resten av toppingen og press det litt ned med skje. Sett kjølig ca. 1 time, del i barer.