Havrebarer
Tips! Her kan man fint variere med andre typer frø, nøtter og tørket frukt. Pakk inn en og en bar i plastfilm og oppbevar kjølig.
INGREDIENSER
- 4 dl AXA Lettkokte Havregryn
- 350 g peanøttsmør
- 100 g Golden sirup (evt. honning)
- 3 ss gresskarkjerner
- 2 ss sesamfrø
- 3 ss solsikkekjerner
- 100 g tørket mango, i små terninger
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
- Kle en brødform (ca. 1 1⁄2 l) med bakepapir.
- Ha peanøttsmør og sirup i en kjele, varm opp til rett under kokepunktet.
- Rør inn resten av ingrediensene, hold gjerne av litt til topping (ca. 2 ss).
- Fordel blandingen i formen, trykk godt sammen, dryss over resten av toppingen og press det litt ned med skje. Sett kjølig ca. 1 time, del i barer.