Müsli-rundstykker

Tips! Rundstykkene kan fint fryses. De passer supert til både søtt og litt salt pålegg.

5,0/5 basert på 3 stemmer.
  • 1 time, 30 min.
  • 18 stk. rundstykker
INGREDIENSER
  • 7 dl AXA Fruktmüsli
  • 1 pk tørrgjær (evt. 50 g fersk gjær) 
  • 11 dl Regal Hvetemel 
  • 1 ts salt 
  • 6 dl melk 
  • 75 g smør eller margarin, smeltet 
  • 2 ss honning, flytende 

Topping: 

SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN

1. Bland sammen de tørre ingrediensene i en bakebolle. Tilsett fingervarm melk, smør og honning.

2. Elt sammen på middels hastighet ca. 10 min. Deigen skal være litt klissete. Dekk til bakebollen med plastfilm og etterhev til dobbel størrelse (ca. 30 min).

3. Form deigen til rundstykker, rull i fruktmüsli og sett på bakepapirkledd stekebrett. Dekk til med kjøkkenhåndklede, etterhev ca. 15 min.

4. Stek på midterste rille, ved 200°C, 12-14 min. til rundstykkene er litt gylne og gjennomstekte. Avkjøl på rist.