Sitronkake med granola
Tips! Her kan du fint bruke en av våre andre granolaer. Har du litt bærsaus på lur, smaker det ekstra godt til.
INGREDIENSER
- 240 g AXA Granola Jordbær & solsikkekjerner
- 1 pk sitrongelépulver, uten sukker
- 2 ½ dl kokende vann
- 150 g Crème Fraîche, 35 %
- 2 ss sukrinmelis (evt. melis)
- 2 pk (600 g) mager vaniljekesam
Til servering:
- Granola og friske blåbær
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
1. Løs opp sitrongelépulveret i kokende vann, avkjøl til geléen er kald, men fortsatt flytende.
2. Pisk Crème Fraîche og sukrinmelis stivt, tilsett kesam og visp raskt sammen. Pisk inn avkjølt gelé i en tynn stråle.
3. Fordel et litt tykt lag granola i porsjonsglass (ca. 30 g i hvert glass), fordel ostekremen over,
4. Pynt med litt ekstra granola og friske bær.