Sitronkake med granola

Tips! Her kan du fint bruke en av våre andre granolaer. Har du litt bærsaus på lur, smaker det ekstra godt til.

5,0/5 basert på 1 stemmer.
  • 30 min.
  • 6 porsjoner
INGREDIENSER
  • 240 g AXA Granola Natural
  • 1 pk sitrongelépulver, uten sukker
  • 2 ½ dl kokende vann
  • 150 g Crème Fraîche, 35 %
  • 2 ss sukrinmelis (evt. melis)
  • 2 pk (600 g) mager vaniljekesam

Til servering:

  • Granola og friske blåbær

SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN

1. Løs opp sitrongelépulveret i kokende vann, avkjøl til geléen er kald, men fortsatt flytende.

2. Pisk Crème Fraîche og sukrinmelis stivt, tilsett kesam og visp raskt sammen. Pisk inn avkjølt gelé i en tynn stråle.

3. Fordel et litt tykt lag granola i porsjonsglass (ca. 30 g i hvert glass), fordel ostekremen over,

4. Pynt med litt ekstra granola og friske bær.