AXA Granola-plate
Granola er en kjempe fin topping på yoghurt – og det trenger absolutt ikke være kjedelig! I en kombinasjon med bær og eksotiske frukter kommer gjør granolaen seg ekstra godt med god crunch og søte smaker! Helt uten tilsatt sukker.
INGREDIENSER
- 150 gram gresk yoghurt
- 0,5 dl frosne bær
- ⅓ eple
- 1 fiken
- Friske bringebær
- 3 ss AXA Granola Bringebær & kanel
- 1/2 ts honning
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
- Tin bærene i en kjele i 2 minutter. Du kan evt. tine dem i kjøleskapet over natten.
- Fordel yoghurt i en halvmåneform på tallerkenen. Lag en grop i midten og ha over de tinte bærene.
- Kutt frukt i terninger eller skiver, og legg ved siden av yoghurten.
- Fordel granola til venstre for halvmånen og dryss litt over.
- Topp med litt honning og nyt!