Ovnsbakt grøt med mandel, honning og kokos
Unn deg litt luksus til helgefrokosten med ovnsbakt grøt, med ekstra smak av kokos. Med granola i grøten får du både crunch og god smak!
INGREDIENSER
- 3,5 dl AXA granola kakao, mandel og blåbær
- 3,5 dl AXA havregryn
- 3,5 dl AXA Steel Cut Oats
- 1,2 dl kokos
- 0,5 ts salt
- 1,2 dl hel mandel
- 1 egg
- 0,5 dl kokosfett
- 0,5 dl sirup
- 9,5 dl kokosdrikk
Topping:
- 3,5 dl valgfri AXA granola
- 3,5 ss honning
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
- Bland alle tørre ingredienser. Vist sammen egg, kokosfett, sirup og kokosdrikk i en bolle.
- Hell blandingen over de tørre ingrediensene og bland godt. Lag topping ved å blande granola og honning.
- Hell blandingen i en form og strø over toppingen. Stek i ovnen på 180°C i ca. 30-40 min.