Overnight oats med ananas, kokos og salt karamell

Grøt som dessert, eller litt ekstra kveldskos? Da er denne perfekt. La den stå i kjøleskapet over natten og server den med hjemmelaget eller ferdig karamellsaus med litt ekstra salt.

  • 5 minutter + over natten
  • 1 porsjon
INGREDIENSER

Topping:

  • Ananas, skåret i biter
  • 2 ss kokosflak
  • 1/5 boks søtet kondensert melk, alt. Hjemmelaget eller ferdig karamellsaus
  • Tilsett havsalt etter eget ønske
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
  1. Bland alle ingredienser
  2. Fordel i porsjonsskål, la den stå i kjøleskapet over natten
  3. Kok boksen med kondensert melk i 2-3 tomer, se til at boksen er dekket med vann hele tiden. La den avkjøles før du åpner den. (eventuelt lag karamellsaus etter egen oppskrift og ønske)
  4. Topp med kokos, ananas og salt karamellsaus før servering