Baked oates med havregryn, sitron og banan
Tips! Ha gjerne over litt yoghurt når den er ferdigstekt.
INGREDIENSER
- 2 dl AXA Lettkokte Havregryn
- 1 ½ dl lettmelk
- 1 stor banan
- 1 egg
- Finrevet skall og saft av ½ sitron
- 2 ss flytende honning
- ½ ts bakepulver
- 1 pk (125 g) friske bringebær
- Evt. litt blåbær
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
1. Forvarm stekeovnen til 180˚C, over og undervarme.
2. Ha alle ingrediensene i en blender, utenom bærene.
3. Kjør til en glatt masse, fordel i to smurte ildfaste porsjonsformer.
4. Dryss over litt havregryn og halvparten av bærene.
5. Stek på midterste rille, 20-25 min, til grøten er gyllen og gjennomstekt.
6. Ha over litt flytende honning og resten av bringebærene og evt. litt blåbær.