Pizzaboller
Er du klar for å lage mettende og gode pizzaboller med havregryn? Perfekt lunsjmat!
INGREDIENSER
- 3 egg
- 5 ss cottage cheese
- 4 dl AXA Bjørn havregryn
- 1 ts bakepulver
- 2 ss oregano
- Salt og pepper
- Kokt skinke
- Oliven
- Revet ost eller fetaost - bruk det du har
- Cherrytomater eller soltørkede tomater (så mye som du ønsker)
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
- Pisk sammen egg og cottage cheese. Tilsett bakepulver, oregano, salt, pepper og havregryn.
- Se om du har noen rester av skinke, ost, tomater og annet pizzafyll i kjøleskapet. Jeg brukte litt kokt skinke som jeg kuttet opp og oliven. Hadde også litt revet mozzarella og cheddarost. Har du fetaost og soltørkede tomater? Putt det i røren/deigen.
- Bruk en sleiv og rør alt godt sammen.
- Deigen skal ikke heve. Du former boller med en gang og setter på bakebrett. Strø litt revet ost på toppen og pizzabollene er klar for ovnen.
- Sett i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Pizzabollene smaker supergodt med en gang, men er også gode avkjølt.
Oppbevaring:
Ha dem i en boks i kjøleskapet.