Pizzaboller

Er du klar for å lage mettende og gode pizzaboller med havregryn? Perfekt lunsjmat!

  • 9 pizzaboller
INGREDIENSER
  • 3 egg
  • 5 ss cottage cheese
  • 4 dl AXA Bjørn havregryn 
  • 1 ts bakepulver
  • 2 ss oregano
  • Salt og pepper
  • Kokt skinke
  • Oliven
  • Revet ost eller fetaost - bruk det du har
  • Cherrytomater eller soltørkede tomater (så mye som du ønsker)
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
  1. Pisk sammen egg og cottage cheese. Tilsett bakepulver, oregano, salt, pepper og havregryn.

  2. Se om du har noen rester av skinke, ost, tomater og annet pizzafyll i kjøleskapet. Jeg brukte litt kokt skinke som jeg kuttet opp og oliven. Hadde også litt revet mozzarella og cheddarost. Har du fetaost og soltørkede tomater? Putt det i røren/deigen.

  3. Bruk en sleiv og rør alt godt sammen.

  4. Deigen skal ikke heve. Du former boller med en gang og setter på bakebrett. Strø litt revet ost på toppen og pizzabollene er klar for ovnen.

  5. Sett i ovnen på 200 grader i 15 minutter. Pizzabollene smaker supergodt med en gang, men er også gode avkjølt.

Oppbevaring:
Ha dem i en boks i kjøleskapet.