Havregrynskake

Dette er en perfekt frokost- eller lunsjkake. Du kan spise den som den er, eller servere med din favorittyoghurt.

  • Oppskrift lager en form med 8 stykker
INGREDIENSER
  • 2 bananer
  • 2 egg
  • 4 dl AXA Havregryn
  • 3 dl melk
  • ½ ts bakepulver
  • En klype salg
  • 1 ss lønnesirup
  • Kanel – så mye som du liker 
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
  1. Mos bananene sammen. Visp to egg og rør inn med bananene.
  2. Bland inn resten av ingrediensene. Rør alt godt sammen.
  3. På toppen strør du frossen frukt etter eget ønske, og dytt noen av bærene/frukten ned i røren. Du kan gjerne ta nøtter og rosiner i kaken hvis du liker det. 

STEIKETID:
Inn i ovnen på 190 grader i 30-35 minutter. Kaken må være gjennomstekt og gylden på toppen. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøle. Da er den lettest å dele opp.

OPPBEVARING:
I kjøleskapet. Dagen etter er den ekstra digg med litt yoghurt til. Du kan også legge den i en skål og helle over litt melk + mer frukt.