Havregrynskake
Dette er en perfekt frokost- eller lunsjkake. Du kan spise den som den er, eller servere med din favorittyoghurt.
INGREDIENSER
- 2 bananer
- 2 egg
- 4 dl AXA Havregryn
- 3 dl melk
- ½ ts bakepulver
- En klype salg
- 1 ss lønnesirup
- Kanel – så mye som du liker
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
- Mos bananene sammen. Visp to egg og rør inn med bananene.
- Bland inn resten av ingrediensene. Rør alt godt sammen.
- På toppen strør du frossen frukt etter eget ønske, og dytt noen av bærene/frukten ned i røren. Du kan gjerne ta nøtter og rosiner i kaken hvis du liker det.
STEIKETID:
Inn i ovnen på 190 grader i 30-35 minutter. Kaken må være gjennomstekt og gylden på toppen. Ta kaken ut av ovnen og la den avkjøle. Da er den lettest å dele opp.
OPPBEVARING:
I kjøleskapet. Dagen etter er den ekstra digg med litt yoghurt til. Du kan også legge den i en skål og helle over litt melk + mer frukt.