Havregrynbarer

Disse havregrynsbarene med eple, rosiner og valnøtter er perfekte å ha med på tur.

  • 35 min
INGREDIENSER
  • 160 gram AXA havregryn
  • 60 gran valnøtter
  • 130 gram rosiner
  • 2 epler + en skvett eplejuice (eplejuice kan droppes om eplene er veldig saftig!)
  • 2 ts kanel
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
  1. Hell havregryn, valnøtter og rosiner i en blender. Kutt opp to epler i båter og legg i blenderen. Hell i to ts kanel. Kjør blenderen. Deigen til havregrynsbarene er klar.
  2. Legg deigen i en liten brødform. Sett i ovnen i på 180 grader i ca 25 minutter. Avkjøl og kutt opp til barer.

OPPBEVARING: 
Oppbevar dem i en boks i kjøleskapet. De holder seg ihvertfall i to uker. Men faren for at de er oppspist før er stor!