Å delta er enkelt:

 1. Del din beste AXA Havregryn oppskrift med oss i feeden på Facebook posten. Kampanjen går i uke 42 og 43 2021.
 2. Premien er en Osprey Talon 33 sekk til en verdi av 1500 NOK. Vi trekker 4 vinnere i uke 44, som hver får tilsendt en flott Osprey sekk. Vi legger vekt på kreativitet, inspirasjon og ekte AXA-glede.

 

Personopplysninger

Lantmännen vil behandle kontaktinformasjonen din og bidraget ditt i konkurransen kun med det formål å administrere konkurransen. Vi vil kun spare og behandle dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å administrere konkurransen. Les mer om vår behandling av dine personlige data og om dine rettigheter i vår personvernpolicy på https://www.axa.no/privacy-policy/

 

Vilkår for AXA-konkurranse «Vinn sekk» for forbruker.

 1. Del din favorittoppskrift med AXA Havregryn i feeden på konkurranseposten.
 2. Premien er en Osprey Talon 33 sekk til en verdi av 1500 NOK.
  Vi trekker totalt 4 vinnere i uke 44. Konkurransen går i uke 42 og 43. Vinneren vil bli tagget i feeden når vi kårer vinnerne.
  Vi tar kontakt med vinnerne på Facebook, der de må svare og sende oss kontaktinfo for å motta premien. Vinneren må kontakte oss innen en uke etter at vi har tatt kontakt, om ikke vil vi trekke en ny vinner.
 3. Arrangør er AXA, Lantmännen Cerealia AS, Postboks 4349 Nydalen, 0402 Oslo. Ved eventuelle spørsmål kontakt AXA via e-mail: forbruker.axa@lantmannen.com eller tel: 800 80 970
 4. Konkurransen er åpen for alle som er 18 er eller eldre og bosatt i Norge. Ansatte eller representanter i Lantmännen Cerealia AS eller deres familier kan ikke delta i konkurransen.
 5. Det er kun bidrag som er kommet inn via feeden på Facebook som blir vurdert.
 6. Det er ikke nødvendig å kjøpe noe for å delta.
 7. Bidrag må ha kommet inn senest ved midnatt søndag uke 43. Juryens beslutning kan ikke overprøves.
 8. Eventuell skatt på gevinst dekkes av vinneren.
 9. Premien kan ikke overføres eller byttes i kontanter. I tilfelle der premien beskrevet i punkt 2 ikke er tilgjengelig, har AXA rett til å erstatte premien med et alternativt produkt med samme verdi.
 10. Gjennom å delta i konkurransen godkjenner deltaker disse vilkår.