AXA Granola-plate

Granola er en kjempe fin topping på yoghurt – og det trenger absolutt ikke være kjedelig! I en kombinasjon med bær og eksotiske frukter kommer gjør granolaen seg ekstra godt med god crunch og søte smaker! Helt uten tilsatt sukker.

  • 10 min.
  • 1 porsjon
INGREDIENSER
  • 150 gram gresk yoghurt
  • 0,5 dl frosne bær
  • ⅓ eple
  • 1 fiken
  • Friske bringebær
  • 3 ss AXA Granola Natural
  • 1/2 ts honning
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN
  1. Tin bærene i en kjele i 2 minutter. Du kan evt. tine dem i kjøleskapet over natten.
  2. Fordel yoghurt i en halvmåneform på tallerkenen. Lag en grop i midten og ha over de tinte bærene.
  3. Kutt frukt i terninger eller skiver, og legg ved siden av yoghurten.
  4. Fordel granola til venstre for halvmånen og dryss litt over.
  5. Topp med litt honning og nyt!