Baked oates med havregryn, sitron og banan

Tips! Ha gjerne over litt yoghurt når den er ferdigstekt.

3,0/5 basert på 2 stemmer.
  • 35 min.
  • 2 porsjoner
INGREDIENSER
  • 2 dl AXA Lettkokte Havregryn
  • 1 ½ dl lettmelk
  • 1 stor banan
  • 1 egg
  • Finrevet skall og saft av ½ sitron
  • 2 ss flytende honning
  • ½ ts bakepulver
  • 1 pk (125 g) friske bringebær
  • Evt. litt blåbær
SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN

1. Forvarm stekeovnen til 180˚C, over og undervarme.

2. Ha alle ingrediensene i en blender, utenom bærene.

3. Kjør til en glatt masse, fordel i to smurte ildfaste porsjonsformer.

4. Dryss over litt havregryn og halvparten av bærene.

5. Stek på midterste rille, 20-25 min, til grøten er gyllen og gjennomstekt.

6. Ha over litt flytende honning og resten av bringebærene og evt. litt blåbær.