Davosgrøt

Et mettende og godt mellommåltid eller frokost som holder seg flere dager i kjøleskapet! Enkel å forberede natten i forveien, og fulladet med frukt og bær.

3,0/5 based on 4454 votes.
  • 5 minutter + over natten
  • 6 porsjoner
INGREDIENSER

4 dl AXA Store Havregryn eller valgfri müsli
4 dl melk
1 revet eple
1 dl grovhakkede hasselnøtter
150 g finhakket fersk frukt og/eller bær 
2 dl naturell yoghurt 3 %
2 ss flytende honning

 

SLIK TILBEREDER DU OPPSKRIFTEN

1. Riv eplet og bland i en skål med havregryn/müsli og melk. Sett i kjøleskapet over natten.

2. Neste morgen: skjær frukten i små biter (eller bruk bær) og vend dem inn med müslirøren og yoghurt i en tallerken.

3. Ringle over flytende honning. Topp med grapefrukt, kiwi, hasselnøtter og plommer.